Råkade antyda att en vän blivit tjock

Hej på er alla fina!

Nu var det länge sedan uppdateringar om mig och om mitt liv. Jag har haft så mycket denna sommar. Jag vill bara gå tillbaka till det normala livet. Jag har jobbat mer än normalt, kroppen och hjärnan är slitna och behöver vila innan skolan börjar. Jag tränar en hel del och promenerar mycket med mina hundar. Bamse har blivit lugnare men Theo skäller mycket på folk, framförallt cyklister och barn på sparkcyklar. Ganska jobbigt.

Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt trevlig sommar. Vi har haft en väldigt fin sommar med mycket sol under juli och början av augusti med bara ett par dagar regn. Jag har solat mycket så resa till Turkiet behöver jag inte göra. 

Idag åt jag och min man middag ute. Jag träffade en vän som är född här i Sverige men familjen är från Iran. En jättetrevlig tjej som jag inte träffat på några år men hon finns på min Facebook. Jag trodde att hon var gravid och gjorde det klassiska misstaget och frågade om hon var gravid. Hon blev såklart småsur och gick ifrån mig. Sen vände hon tillbaka och sa "jag vet att jag har gått upp i vikt". Jag menade inget illa och bad om ursäkt men varför ska det vara så känsligt när folk går upp i vikt? Det är inte kränkande att säga till någon att de är för smala men direkt man säger eller råkar säga att någon blivit tjock så är det katastrof.  

Hur som helst här kommer några nya bilder på mig och den outfit jag hade idag. Efter jag ätit en kebabpizza så gick den nästan sönder, haha!

Ny dag med nya utmaningar och en 15 kilometers promenad. Sov gott!