Solig söndag och några nya bilder

God dag, god dag!

Vilken härlig söndag. Vi har 20 grader värmt idag, känns  som att jag är i Iran även om det är mycket grönare och varmare där. I morse var jag ute en sväng med hundarna. Bamse äter bara gräs och han har inte haft det bra i magen nu i några dagar. Jag vet att hundar äter gräs för att rensa magen men det känns som han överdriver så jag ska kanske kontakta veterinären imorgon. 

Hoppas ni har det riktigt trevligt i värmen och verkligen passar på att njuta. Sommaren i vårt kära Sverige är kort så idag kanske är första och sista dagen, snart ska vinterjackan på igen. Idag så ska jag ska på spinning och sen ska jag plugga inför nästa prov som är snart. Kanske hinner jag få klart ett till inlägg också.

Jag och min älskling skulle ut igår kväll men eftersom han hade svår huvudvärk så stannade vi hemma. Jag hade redan  gjort mig i ordning så det blev några nya bilder. Jag har några läsare som frågat efter nya bilder så därför kommer det några nya här på bloggen idag.

Ha en fortsatt fin dag! <3