Tillbaka från Stockholm

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka hemma i Umeå efter en intensiv helg i Stockholm. Väldigt skönt för jag hatar att flyga, starten och landningen är inte roliga. I Stockholm hann jag med att gå på stan en sväng, en lite rörig men rolig intervju med Jan Sjunnesson och så klart Folkets 1 Maj.

Jag vill tacka Jan för ditt engagemang och för att du bjöd in mig, men du måste jobba på din klädstil :)

Jag vill också tacka de andra talarna, Nina Drakfors och Lennart Matikainen, det var verkligen jättekul att träffa er och lyssna på era tal. Ni är alla så fina och ärliga människor. Hoppas vi kan ses igen snart.

Sen så vill jag tacka alla följare och andra som var där och lyssnade och som kom fram och hälsade. Kändes som ni var mina vänner på riktigt och jag visste inte att mitt tal skulle beröra så många. För alla er som inte var där idag så kommer det nog snart video och bilder på allt.

Nu när jag är hemma igen så måste jag vila mina fötter för jag har massor av skavsår. Inte för att jag hade höga klackar under talet utan från att mina nya promenadskor var katastrof som promenadskor. 

Nu när jag inte har ett tal att tänka på och inget prov på minst en vecka så kommer det snart mer inlägg på bloggen.

Puss och kram på er och sov så gott <3 Imorgon är det måndag, en ny vecka med ny utmaningar.

Konstig bild innan jag tog bort sminket

Konstig bild innan jag tog bort sminket