Snart 1 maj

Hej på er alla fina läsare!

Jag ber om ursäkt för dåligt med uppdateringar här på bloggen, sorry. Grejen är den att jag har varit upptagen med så mycket annat den senaste veckan. Jag har haft otroligt mycket att göra och det försätter hela den kommande veckan också. Jag hoppas att ni har haft det riktigt trevligt under helgen och kanske varit ute idag och fått lite sol om ni har sol (vi har i Umeå). Jag var ledig igår och passade på och åka till IKEA (som nu finns i Umeå, gud vad skönt) och gallerian Avion en sväng med min man. Min bästa översaskade mig med nya dofter från min favoritaffär Rituals. Jag är oerhört lycklig att ha dig älskling, vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig. Jag är trygg och känner mig så himla lugn. Är tacksam för att du finns i mitt liv. 

Idag har jag jobbat på förmiddag i hemtjänsten och nu på eftermiddag började jag på ett annat jobb från 16:00 till 08:00 på morgonen. Sedan rullar det på med tolkuppdrag och skolan med prov. Ja, som ni läser så har jag knappt tid att klia mig i håret. Men men, allt som händer i mitt liv nu ser jag som en positiv utmaning, så länge jag orkar. 

En jättespännade resa till Stocholm har jag framför mig nästa helg. Jag kommer att för första gången (utanför skolan) stå framför folk och hålla ett tal. Jag är jättenervös men samtidgit glad att jag har blivit inbjuden. Jag är tacksamm för att jag har fina vänner på min FB som stöttar mig och vill att jag ska nå ut till fler i Sverige.

Jag hoppas att många som känner till Kazivas Värld och har möjlighet kommer och lyssnar den 1 maj.  Nu ska jag jobba och sedan plugga under kvällen så att jag klarar den här kursen, Hah!

Här kommer några nya bilder på mig, som togs igår. Detta var bara en liten uppdatering så ni ska inte bli oroliga och fundera på vad hände med Kaziva!

Kram <3