Tack för trevliga diskussioner + frågor och svar

Hej och godkväll!

Sorry för dåligt uppdatering här på bloggen. Jag har haft så mycket de senaste två veckorna. Nu har jag lite tid för mig själv och framför allt lite tid att skriva här på bloggen. Jag vill börja med att tacka alla som läser och alla som ger mig tips, svarar på frågor som jag ställer i mina inlägg och diskuterar. 

Det blev också väldigt mycket diskussion och mail runt min artikel Att länka till Fria Tider eller Avpixlat förra veckan, särskilt efter Avpixlat ringde och intervjuade mig om det.

För en tid sedan fick jag också mycket kul respons på dildos och porr i förhållanden, alltid roligt när det blir många kommenterar eller mail och folk skriver vad de tycker.

Jag tänkte svara på några frågor som jag fått via mail eller i kommentarer flera gånger.

Hur kan du skriva så bra Svenska?

Jag skriver inte så bra svenska än men jag blir bättre. Om jag verkligen koncentrerar mig så är det ganska bra men allt på bloggen rättas och jag får hjälp med formuleringar och struktur.

Hur bestämmer du vad du ska skriva om?

Jag försöker bara skriva om intressanta nyheter eller debatter så fort som jag kan. När jag är upptagen hinner jag tyvärr inte skriva så mycket. Jag får också tips på ämnen hela tiden och ibland kommer jag bara på personliga saker som jag vill skriva om.

Du skriver om SD, är du SD?

Jag är inte medlem i något parti. SD har varit rakt på sak om problem och inte bara bortförklarat allting. Nu ser man också hur andra partier tävlar om vem som kan kopiera SD mest.

Vill du inte jobba som politiker?

Att jobba som politiker och inte bara göra bort sig som en del gör så krävs det mycket och man blir själv begränsad. Just nu vill jag bara fokusera på mina jobb och min utbildning.

Vad vill du säga med dina bilder?

Ingen kan bestämma hur jag ska klä mig. Jag växte upp i en förtryckt kultur där allt är förbjudet. Nu gör jag precis vad jag vill och jag älskar mode och att ta bilder.

Dina bilder passar inte när du skriver om politik!

Skriv om politik på din egen blogg då och ha på dig tråkiga kläder om du vill. Kazivas Värld är en personlig blogg och den ska inte vara tråkig. Min blogg är annorlunda och handlar om allt möjligt och jag jobbar inte som politiker.

Är dina systrar gifta / vill gifta sig / hur gamla är dem?

En är aldrig gift och hon är kvar i Iran och är frisör, hon är ett år yngre än mig. Den andra skild och är i Österrike nu och hon är 23 år. Om de hittar rätt person så varför inte men språket blir ett problem. De är båda väldigt vackra och smarta tjejer.

Hur går det med din son / har du fått tillbaka din son?

Det är en process, kan inte säga mer just nu.

Hoppas att jag har svarat på en del av era frågor. När det blir mycket frågor så får jag svara på bloggen igen, kanske gör det i en video nästa gång. Tack för alla era mail, jag läser allt och jag försöker svara på allt som behöver svaras på 

puss och kram<3