Afterwork och några nya bilder

Hej mina vänner!

Hur är läget med er? Hoppas ni har haft en trevlig vecka. Det är många som hört av sig och frågat efter nya inlägg som vanligt men jag har varit så upptagen med jobb, plugg och sen prov igår igen. Det är prov nästan varannan vecka.

Igår kväll hade jag iallafall lite tid att gå på afterwork med min man och hans jobb. Det är en som bytt jobb så det var ett speciellt tillfälle. Efter middagen satt vi i några soffor och pratade. På min sida var vi blandade män och kvinnor och vi pratade om allt möjligt. Det är trevligt att umgås med svenskar för man kan prata om vad som helst och vara sig själv. Sitter jag med till exempel kurder, iranier eller araber så är allt jag säger skam (aja-baja), man måste ändra på allt och tänka på allt man säger. Kvinnor ska inte prata med män och inte blanda sig i sånt de inte förstår (allt). Det räcker att skratta lite högt så är man hora och om man dricker vatten eller te så ska det inte synas för det är sexigt. Kvinnor från min kultur hade fått hjärtinfarkt om de suttit med och hört oss prata igår. Man blir så less på den här kulturen.

Senare på kvällen när vi kom hem var jag väldigt sugen på att ta några nya bilder med nya skor som jag fått av min man. Bamse har också fått en kompis i lilla Theo som vi tar hand om.

Puss och kram och ha en trevlig kväll <3