Onsdag och hemsk huvudvärk

God kväll!

Det var med en ordentligt huvudvärk som jag kom hem från skolan idag. Legat hela eftermiddagen. Min man ringde några gånger och bad mig ta en Ipren men eftersom jag hatar tabletter då tog jag inte. Jag fick precis samma huvudvärk som igår kväll men då var han hemma och tvingade mig att ta en Ipren, då gick det över ganska fort. Jag vaknade runt kl 15 och gick ner till köket för att dricka lite vatten och hjälpa lilla Bamsen ut och ge honom lite mat. Min hund är värdens sötaste, han är snäll och gullig och jag tror att han visste att jag inte mådde bra idag eftersom han var så lugn och låg mest och sov. Gud vad mysigt att ha en sån underbar hund, älskar dig min Bamse <3

Ikväll fick vi besök. Vi kollade på Zlatans och PSGs match mot Chelsea på Viaplay. Jag följde med och det var en spännande match.

Det var en liten snabb update om dagen men nu kallar faktiskt sängen på mig. Imorgon blir det  jobb i sex timmar, tolk på plats, så jag måste sova och tvinga i mig en tablett till. Jag har prov på fredag också så jag måste var pigg och klara provet. Natti Natti <3 

Bamse &lt;3

Bamse <3