Men snälla tänk på fattiga, hungriga, krigsdrabbade osv,....

Asså jag blir tokig på folk som försöker övertala alla att de ska tänka på fattiga, hungriga, krigsdrabbade, döva och blinda osv. hela tiden. Det går inte att tänka på alla andra jämt, man kan inte gå runt och vara deprimerad och ha dåligt samvete för att andra i världen har det sämre jämt. 

Man får inte sticka ut, ha finare hus eller visa sin fina bil bara för att andra inte har samma, för här ska alla vara lika. Jag tycker bara att det är struntsnack och det är verkligen en svensk grej det här. Sverige är ett extremt land när det gäller att alla ska vara lika. Det är så himla lätt att berätta hur folk ska tänka och leva, men hur lever många av dessa människor som skriker så högt om att dela med sig? Ärligt talat nu.

Det som jag vill komma fram till är att man lever bara en gång så lev i ditt liv och visa upp det du har och vara stolt över det. Vill du vara generös så var det men ingen annan ska tvinga dig till att dela med dig av allt du har och ingen ska ge dig dåligt samvete om du hellre vill vara snål.