Första dagen på skolan i det fina vädret

Hej på er alla kära läsare!

Idag var det första dagen på skolan. Jag gick en sväng till skolan på morgonen och senare på eftermiddag en sväng till. Schemat som jag fick var det inte alls ordning på. Med hög ambition hade jag valt fyra ämnen  men de plockade bort två så nu har jag två ämnen kvar på heltid i tio veckor. 

Så kan det bli när det inte finns ordning i skolorna. Förhoppningsvis kommer jag in på omvårdnadsprogrammet i November och då kan jag validera bort några ämnen som jag inte behöver läsa. Jag har stora drömmar i framtiden och vill jobba på sjukhuset.

Vi fick veta att vi kommer att läsa romanen "En man som heter Ove". Boken verkar ha bra recensioner och de kommer att släppa en film senare i år. Själv har inte läst den men ska börja med den, jag hoppas bara att den inte är tråkig.

Här lägger jag lite bilder på några övningar som jag gjorde under promenaden i eftermiddag. Hoppas värmen försätter ett tag till<3