Oväntat trevligt sällskap idag

Hej och godkväll på er alla fina läsare!

Vilken underbar söndag och vilken härlig värme vi har haft i Umeå. Jag vill bara tacka gud och ska inte gnälla för att det har varit så dåligt väder nästan hela sommaren. Oavsett vad så har jag ändå haft kul och besökt vänner och gjort roliga utflykter med min man och söta Bamse.

Idag var vi ute på en liten promenad med Bamsen. Eftersom Bamse är en så himla söt valp så vill alla komma fram och hälsa på honom, man märker att det är lite svårt för en del att bara gå förbi utan att hälsa på lilla Bamsen. Under promenaden fick vi träffa två kvinnliga pensionärer som tyckte att han var för söt och en av dem undrade om man kan kidnappa honom, snacket hit och dit ledde till att vi fick väldigt trevligt sällskap i solen.

Jag har väldigt lätt för att hitta vänner och väldigt lätt för att umgås med folk i olika åldrar. Jag är inte rädd för att träffa människor och prata, jag undrar varför folk allmänt inte är sociala i Sverige? Beror det på vädret eller vill folk bara vara ifred?

Jag vet att många där ute har samma fundering. Jag har hört många gånger från invandrare att svenskarna inte är sociala och dåliga på att umgås med sina grannar. De kunde åtminstone säga hej till varandra i hissen eller i trappan. Om man är social tycker andra att man är lite konstig.

Jag har själv börjat få detta beteende, att jag nästan gömmer mig från grannar eller folk som jag känner ibland, bara för att jag inte har lust att träffa någon just då. Jag låtsas att jag inte har sett någon.

Börja säga hej till era grannar och undvik inte era vänner, det mår vi alla bättre av i längden. Om du inte är social så skaffa dig en söt hund, för hundtricket fungerar.

Här har jag några nya bilder på söta Bamsen. Han är snart 16 veckor gammal<3