Matte och hund båda sjuka

Hej på er alla finisar!

Hur har ni haft det idag? Hoppas att ni haft det trevligt trots att vädret bjuder på väldigt lite sol, iallafall i i Umeå. Jag har varit sjuk nu i två dagar med magbesvär och illamående, då får man absolut inte gå och jobba inom äldrevården. Men det är inte något allvarligt, det går över tack och lov. Tur att jag har min söta Bamse medan min man är på jobbet under dagen så att jag har sällskap av min lilla valp. 

Bamse har inte haft det så bra med magen heller, två nätter i rad har det skett stora olyckor i hans hage, stackarn. Jag och min man har kollat mycket på nätet och läst angående valpars magar och vi tror det beror på att han har ätit för mycket. Nu är det tillbaka till hårda matrutiner för Bamsen och idag så är han mycket bättre.

Bamse tycker om att vara på balkongen och tugga sönder lecakulor

Bamse tycker om att vara på balkongen och tugga sönder lecakulor