Bort med energitjuvar från mitt liv!!

Hmm, jag börjar undra om det är värt att man ska lägga krafter på andra ibland. Det känns som om alla runt omkring mig är smått avundsjuka i onödan på mig och mitt liv. Hur länge ska man offra sig själv och sin energi?

Älska dig själv

Älska dig själv

Om man är vacker och kanske har lyckats med något i livet då lägger de sig i och gör mig sårad. Jag har blivit och blir verkligen mobbad i det här landet på grund av att jag hamnar i sällskap med fel människor, till exempel på arbetsplatser.

Jag har faktiskt hittat mig själv för länge sedan och tack vare det kunnat bli en stor och stark tjej som kan uttrycka vad hon vill och vad hon känner. Jag vet att många där ute är mobbade eller har blivit det tidigare, till exempel för att de är vackra och bryr sig om sitt utseende, för att de har lyckats med någonting bra i sitt liv eller för att de bara är glada och positiva.

Det finns fullt av avundsjuka idioter som bara vill lägga sig i andras liv. Jag behöver inte råd och tips från mina fiender, jag behöver inte att främmande människor kommer fram och säger hur jag ska leva mitt liv.

Häromdagen var i ett sällskap där jag upplevde att jag blev mobbad och bombarderad av frågor som jag inte ville svara på och tips som jag inte ville ha och aldrig frågat efter. Jag kände mig kränkt och sårad och det påverkade verkligen hela min dag. Hoppas att andra som känner att de hamnar i samma situationer som jag också vågar ställa sig upp och säga ifrån.

Kram till alla som vågar stå upp!