Vem är rasist?

Asså vad håller ni folk på med där ute och kallar varandra för rasist och mordhotar andra efter lite tjafs i TV4? Vem är det som började använda ordet rasist för allt i Sverige? Jag är en kurdtjej och har bott i Sverige i snart 10 år och jag tycker att svenskarna ska skärpa sig. Det är faktiskt inte invandrarna som kallar svenskar för rasister, det är svenskarna som kallar sig själva för rasister. En del invandrare utnyttjar bara situationen.

Det är många invandrare som tycker att det är konstigt att svenskarna kallar varandra för rasister. Sverige vill ta emot många invandrare men klarar verkligen inte av att ta hand om dem. Det dras ned och sparas på allt i det svenska samhället utom invandring. Dessutom går skattepengar till väldigt många som inte förtjänar att flytta hit för de har inte flytt från någonting utan de har bara hört att i Sverige får man allt det man vill ha. Väldigt många som kommer hit flyr inte alls från krig, de har bara råd att åka hit och har en bra påhittad historia. Jag känner MÅNGA invandrare här som får socialbidrag till hela släkten samtidigt som de har väldigt gott om pengar, mark och ofta företag i hemlandet. Det är orättvist att det fuskas så mycket och ingen vågar göra någonting åt det för då blir man kallad rasist.

Inom vården där jag arbetar ser man att det kommer många invandrare som tagit över jobb men de behärskar inte alls svenska språket och har ofta ingen kompetens. Ingen svensk vågar säga något. Det är fegt och väldigt dålig stil av svenskarna att inte våga lyfta upp problem på grund av rädsla för att bli kallad rasist. Ni har själva skapat det här "rasist problemet" i Sverige. Ni fattar inte vad ordet betyder.

Vi invandrare är extremet mycket mer rasister än vad svenskarna är. I Iran behandlar vi afghaner som sopor. Kurder från olika områden är verkligen rasister mot varandra. Iranier hatar irakier och tvärt om. Iranier, irakier och kurder hatar afrikaner. Det finns inte "tolerans och mångfald" i mellanöstern.

1467427_10151711367616504_1884692169_n-595x595_52a2d6da88e59d6c66a6cad8.jpg

Den här artikeln har fått en uppföljare, "Om vem som är rasist igen".