Jag blir besviken på svenskar ibland

Hej på er alla fina läsare!

Idag har vi varit ute i Pisa och sett det lutande tornet och den stora katedralen. Måste ha varit pinsamt, tog 199 år att bygga ett snett torn. Vi har träffat flera trevlig människor från olika länder i världen.

Sedan jag kom till Sverige så har jag inte varit utanför Sverige så mycket, bara vid tre tillfällen tidigare och då var jag ganska isolerad. Nu när jag har varit i olika städer i Europa så blir jag påmind om hur osociala och ofta också otrevliga svenskar hemma i Sverige kan vara jämfört med hur folk är i andra länder. Framförallt  en del svenska kvinnor i Sverige orsakar problem och har gjort att svenska män också har blivit fegare och osociala.

Detta är också någonting som jag inte bara upplever själv utan jag får höra det från läsare som mailar mig, andra invandrare och nu från olika människor ute i Europa. Sverige förstörs av överdriven feminism som svenska män blir matade med hela livet.

Svenskar reser väldigt mycket i världen och borde kunna ta åt sig de bra bitarna från andra länder och lära sig den varmare sociala biten. Särskilt de som arbetar på café och restaurang borde lära sig hur man ska vara. Det är inte så himla svårt att vara trevlig.

Tyvärr så är det väl så att många svenska arbetsplatser styrs av bittra och gnälliga människor som inte klarar av att vara trevliga. Jag har varit på många olika svenska arbetsplatser och ofta i konflikt med dåliga chefer (jag har också haft jättebra chefer men de flyttar alltid). Jag har suttit i möte med kommunen angående arbetsplacering tidigare, efter konflikter, och de sa rakt ut att på arbetsplatsen ska jag inte prata för mycket, jag ska inte vara öppen, jag ska inte vara trevlig i onödan. Jag ska vara lagom, tystlåten, inte ha klagomål och acceptera de som arbetat länge oavsett hur fel de arbetar eller om de bryter mot regler. 

Beror det på kylan och mörkret och att det är så isolerad uppe i norr? 

Här bjuder jag på några nya bilder från resan.