Svar till några kurdiska killar som inte fattar något!

Hej mina vänner!

Idag är det lördag och jag hoppas att ni alla har en trevlig helg.

En fundering om våra kära kurdiska killar som verkar ha blivit träffade av det jag har skrivit i vissa artiklar. Det är nämligen så att några kurdiska killar från Irak (ser på namnen) har skickat meddelanden till mig under den senaste tiden. De har bland annat skrivit att jag ska skärpa mig, att jag är en hora och att jag ska sluta skriva att jag är kurd. Att jag är en skam för kurder för att jag tagit av slöjan och lägger upp bilder som "svenska horor". Två stycken har också avslutat sina meddelanden med "no hate".

Jag svarar här till er att det är ni som ska skärpa er själva och lära er lite mer om samhället och ändra eran syn på kvinnor. Jag förstår att det är svårare för er att ha lika mycket makt över era kvinnor och systrar med eran tramsiga hederskultur här i Sverige. Att det är en prestigeförlust. 

Om min beskrivning av problemen bland kurdiska och andra män inte stämmer in på dem själva, om de har släppt allt dåligt från kulturen och kan bete sig, då borde de inte bry sig om vad jag skriver. Annars så är de kvar i samma skit och kan då dra åt helvete!

En del kurdiska killar hör också av sig och skriver snusk och vill gå på dejt. Det finns faktiskt kurser för er som vill veta hur man behandlar kvinnor och förstå skillnaden mellan en upptagen och en singelkvinna. Eller ta en kurs i relationspsykologi på komvux.