Semesterveckan är här, äntligen!

Hej och godmorgon på er mina vänner!

Idag är det lördag och vi landade nyss på Arlanda och vi ska vidare om ett par timmar till Barcelona där vi går på kryssningsfartyget Allure of the Seas imorgon. Vi blir borta lite mer än en vecka och ska besöka bland annat Florens, Neapel och Rom. Bamse får bo hos världens bästa hundvakter.

Jag bestämde mig för att ta med mig datorn, min man lyckades få plats med den bland mina nästan 30 kilo kläder och smink, plattång, locktång... Ni killar har det verkligen lättare när ni ska resa. Får se om jag kommer att köpa mer kläder på resan och en väska till.

Nu när datorn är med så kommer jag att kunna skriva lite under resan men vi får se hur mycket det blir, jag har flera påbörjade ämnen. Jag är också inbjuden att skriva insändare till olika nättidningar så jag kommer att försöka skriva dessa under veckan också. Jag har också fått jättemånga mail och jag vet att många väntar på svar. Förhoppningvis krånglar inte internet på resan. 

Hoppas att ni ska ha en trevlig helg och här kommer några nytagna bilder med nyfärgat hår. Puss & kram!